TIPUS DE RAÏM
La varietat de raïm està condicionada per la seua capacitat d’adaptació al terreny, al clima i a les formes de cultiu i elaboració.
Podem diferenciar entre raïm per a fer vi i raïm de taula, encara que moltes vegades s'utilitza raïm de taula per a fer vi.
ULL DE LLEBRE

"Uvas" by .Robert. Photography is licensed under CC BY-ND 2.0


És el tercer raïm negre més utilitzat a Espanya, després de l’ull de llebre i el bobal. El garnatxa madura tard, necessita unes condicions seques i càlides. Té raïms de grandària mitjana, de color roig fosc i mora.
"Uvas y Parra" by ChocoIsa is licensed under CC BY-NC 2.0


MOSCATELL
Molt utilitzada també com a raïm de taula al nostre país, aquesta varietat s'utilitza també per a elaborar els vins de moscatell, vins dolços i d'aroma moderada.
"Uvas" by Evandro O Souza is licensed under CC BY-NC 2.0


RED GLOBE

"Fruta de verano" by Sandra Escobedo Badia is licensed under CC BY-NC-ND 2.0



Comentarios
Publicar un comentario