ELS MILLORS LLOCS DEL MÓN PER A CONÉIXER LA VERAMA


       Com ja sabem moltes coses de la verema, ara coneixerem els millors llocs del món on es verema per a elaborar un bon vi. 

 L'enoturismo és una pràctica molt realitzada pels amants del vi i està en continu creixement, i quin millor moment per a realitzar aquest tipus de viatges que durant l'època de verema.

Presentem cinc dels millors llocs del món per a viure la verema:
 1.Champagne (França) Aquest lloc dona nom al famós vi espumós, i és considerat una de les regions vinícoles més importants i conegudes del món. La verema es realitza a mitjan de setembre i dura deu dies, encara que pot variar per a adaptar la recollida del raïm al seu moment òptim de maduresa. 

2.Rioja  En aquesta regió es té la tradició de realitzar cada any en una localitat diferent La Festa de la Verema. Trepitjat del raïm, música i menjars regionals entre altres. 

3.Austràlia  Està situat en l'hemisferi sud, en aquest país la verema és entre els mesos de febrer i abril. Els enòlegs australians són coneguts mundialment per recorrer les millors zones vinícoles del món per a conéixer el millor de cada verema i aplicar-lo més tard a les seues pròpies. 

4.La Toscana (Itàlia) Aquest lloc és un dels majors productors de vi del món. La verema és al setembre i està acompanyada de tastos i degustacions de vins i d'alguns dels productes típics de la zona. És una de les regions turístiques més importants del seu país i amb més de dotze rutes del vi per a visitar. 

5.Ribeira Sacra (Galícia) La verema ocorre entre finals de setembre i principis d'octubre. Una regió productora de vins a nivell mundial. Molt d'esforç i treball són necessaris per a la verema en aquesta zona donada les característiques del seu terreny i clima.

Comentarios

Entradas populares de este blog

PARTS DEL CEP

EL PROCÉS

TIPUS DE RAÏM