RECEPTES AMB RAÏM



TASTETS DE RAÏM (20 unitats)

INGREDIENTS 
20 g de mantega 
200 g de llet condensada 
200 g de nata líquida 
40 g de llet en pols 
20 raïms verds sense llavors 
50 g de coco ratllat

PREPARACIÓ 
        Primerament posa la mantega, la llet condensada, la nata i la llet en pols a un cassó i fes-ho coure a foc lent fins que arribe al punt que es puga modelar amb les mans (uns 15-20 minuts). Retira-ho del foc, cobreix-ho amb film transparent i deixa-ho refredar a la nevera 1 hora.

Desprès unta’t les mans amb una mica de mantega, agafa una mica de la massa, posa el raïm al centre i fes les boletes. Finalment arrebossa-les amb el coco ratllat i serveix-les a un plat o en càpsules de paper per a trufes.


RAÏM A LA CREMA     (per cuatre persones)

INGREDIENTS
250 g de raïm de taula 
1/2 l de cava sec
1 pot de llet condensada
4 rovells d'ou
1 cullerada de maizena

PREPARACIÓ 

       Bullir el cava uns 5 minuts. Barrejar la llet amb les gemmes i batre bé. Afegir la maicena dissolta en una mica d'aigua freda, afegir el cava a tota la barreja, posar a coure al bany maría, removent contínuament fins que espesseixi i es quede una crema. Repartir els raïms pelats i sense llavors en les copes. Cobrir amb la crema i posar en el frigorífic fins al moment de servir.

Comentarios

Entradas populares de este blog

PARTS DEL CEP

EL PROCÉS

TIPUS DE RAÏM