RECEPTES AMB RAÏM
INGREDIENTS
20 g de mantega
200 g de llet condensada
200 g de nata líquida
40 g de llet en pols
50 g de coco ratllat
PREPARACIÓ
Primerament posa la mantega, la llet condensada, la nata i la llet en pols a un cassó i fes-ho coure a foc lent fins que arribe al punt que es puga modelar amb les mans (uns 15-20 minuts). Retira-ho del foc, cobreix-ho amb film transparent i deixa-ho refredar a la nevera 1 hora.
Desprès unta’t les mans amb una mica de mantega, agafa una mica de la massa, posa el raïm al centre i fes les boletes. Finalment arrebossa-les amb el coco ratllat i serveix-les a un plat o en càpsules de paper per a trufes.
RAÏM A LA CREMA (per cuatre persones)
INGREDIENTS
250 g de raïm de taula
1/2 l de cava sec
1 pot de llet condensada
4 rovells d'ou
1 cullerada de maizena
PREPARACIÓ
Bullir el cava uns 5 minuts. Barrejar la llet amb les gemmes i batre bé. Afegir la maicena dissolta en una mica d'aigua freda, afegir el cava a tota la barreja, posar a coure al bany maría, removent contínuament fins que espesseixi i es quede una crema. Repartir els raïms pelats i sense llavors en les copes. Cobrir amb la crema i posar en el frigorífic fins al moment de servir.
Comentarios
Publicar un comentario