TICS EN L'ESCOLA

        
        
        Que vol dir TICS? 
        Les tecnologies d'Informació i Comunicació (Tics) són el conjunt d'eines relacionades amb la transmissió, processament i emmagatzematge digitalitzat de la informació. Totes aquelles tecnologies que ara ens permeten accedir, produir, guardar, presentar i transferir informació fan part de les TIC. Es a dir, en l'actualitat, aquestes tecnologies, estan en tots els àmbits de les nostres vides tant en el social com en el familiar i educatiu. Els seus usos són il·limitats i poden manejar-se amb facilitat, sense necessitat de ser un expert.


     La incorporació de tecnologies a l'aula ha de relacionar-se directament amb l'esforç d'oferir alts aprenentatges a tots els estudiants, tant des del punt de vista de l'aprenentatge dels continguts proposats pels currículums nacionals com pel desenvolupament de competències i habilitats indispensables per a l'acompliment en la societat del coneixement.


        La incorporació de Tics a les aules té com a funció central l'aprenentatge, hem de preocupar-nos que recursos són usats pels alumnes.


        Arran d´'axiò es necessari integrar en tot moment als docents, tant en la construcció d'objectius i planificació de classes com en un acompanyament, en els quals s'instal·len capacitats mediadors efectius, integrant a les seues pràctiques i dinàmiques tots els beneficis i possibilitats de les Tics com a recurs d'ensenyament, podent d'aquesta forma portar-les a la seua pràctica pedagògica.

Comentarios

Entradas populares de este blog

PARTS DEL CEP

EL PROCÉS

TIPUS DE RAÏM